Bio

Jordi Solé (Barcelona 1980), guitarrista i compositor. Comença els seus estudis al taller de músics de Barcelona amb Riqui Sabatés i Oscar Peñas. Alhora, s’apunta a l’aula de música de Cerdanyola per estudiar conjunt instrumental sota la tutela de Santiago Giacobbe. Poc després comença a rebre classes particulars de guitarra i harmonia amb Octavio Hernández, més tard amb Pere Arguimbau i finalment amb Albert Vila.

Ha cursat els estudis oficials de grau superior de jazz i música moderna al conservatori del Liceu de Barcelona. Graduat el 2015 en l’especialització de guitarra jazz, estudiant amb Dani Pérez, David Mengual, Sergi Vergés, Fran Suárez, entre d’altres.

Ha participat en les master class fetes per  Pat Metheny, Dave Holland, Fred Hersch i Kurt Rosenwinkel.

En l’àmbit professional ha col.laborat i liderat diverses formacions com  la Big band de Cerdanyola, Astrolab trio, Sabina Witt trio, Stefano Riva & Band, Oldbit, Los Cronopios, Siònia, Flux.

Ha produït tres àlbums «Relatos breves» amb Los Cronopios editat pel segell Underpool  (UNP17) 2016, «16Fps» amb Siònia editat per Finis Africae (FA09) 2021, i Flux amb el seu nou trio editat pel segell Call It Anything Records (CIA10) 2022 .

Les actuacions que se’n destaquen amb aquestes formacions són:

XIX festival internacional de blues de Cerdanyola, Cicles de jazz a Sarrià, Festival de jazz Costa Brava, Festival de jazz de Sant Cugat, “Vermuts musicals” festes majors de Rubí, 3r cicle de músiques tranquil.les de Mataró, Cicle de Literatura i música a la casa Golferichs de Barcelona,  49 voll-damm festival internacional de jazz de Barcelona, al club “Angel Blau” d’Andorra, i a la sala Jamboree de Barcelona.

DSCF0021

Jordi Solé, guitarrista y compositor. Empieza sus estudios de grado medio en el “taller de músics” de Barcelona con Riqui Sabatés y Oscar Peñas. A la vez, se apunta en el “aula de música de Cerdanyola” para estudiar conjunto instrumental bajo la tutela de Santiago Giacobbe. Más tarde empieza a recibir clases particulares de guitarra y armonía de la mano de Octavio Hernández, Pere Arguimbau y finalmente con Albert Vila.
Ha cursado los estudios oficiales de grado superior de jazz y músicas modernas en el conservatorio del Liceu de Barcelona. Graduado en el 2015 en la especialidad de guitarra  jazz y música moderna, recibiendo clases de Dani Pérez, David Mengual, Sergi Vergés, Fran Suárez, entre otros.

Ha participado en las master class hechas por Pat Metheny, Dave Holland, Fred Hersch y Kurt Rosenwinkel.

En el ámbito profesional ha colaborado y liderado varias formaciones como la Big band de Cerdanyola, Astrolab trio, Sabina Witt trio, Stefano Riva & Band, Oldbit, Los Cronopios, Jordi Solé quartet.

Ha producido tres ábumes  «Relatos breves» con Los Cronopios editado por el sello Underpool (UNP17) 2016, «16Fps» con Siònia editado por Finis Africae (FA09) en el 2021, y Flux con su nuevo trío editado por el sello Call It Anything Records (CIA10) 2022.

 Las actuaciones que se destacan con estas formaciones son:

XIX festival internacional de blues de Cerdanyola, Ciclos de jazz de Sarriá, Festival de jazz de la Costa Brava, Festival de jazz de Sant Cugat, “Vermuts musicals” Rubí, 3r ciclo de músicas tranquilas de Mataró,Ciclo de Literatura i música en la casa Golferichs de Barcelona, 49 voll-damm festival internacional de jazz de Barcelonaen el club “Angel Blau” de Andorra, y en la sala Jamboree de Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s